onsdag 31 maj 2017

Snygg kurva


När borresultaten inte riktigt blir som man hade hoppats på...

4 kommentarer:

 1. Denna har jag följt sen 0.20 cad. Kom aldrig in i matchen då den bara gick upp, 10 cent per dag typ. Det lät som en "trovärdig" explorer"att det var en homerun. Mycket pga John Kaisers promoting av AZS och hans overkliga potentiella riktkurs 19-102cad om det fanns silver i borrhålen. Man lär sig att detta är jättesvårt att bli rik på juniorer på Kanadabörsen. Det bästa och säkraste sättet är att sprida risken dvs att köpa i små omgångar vid några dagars nedgång i flera juniorer inte all in i en junior.

  Jag gillar exploration juniorer och är nu inne i en som heter Nexus gold, en liten guldexplorer i Burkina Faso, VästAfrika. De har något på gång verkat det som. Har haft bra borr resultat tidigare och kan överraska riktigt positivt med nästa omgång av resultat som bör komma när som helst. Jag håller tummarna��.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej BBB,

   Jag har följt Kaiser ganska länge, han är duktig, men tror han skulle må bra av att "tona ner" sig lite.

   Exploration plays är snudd på lottsedlar så det gäller att veta vad man håller på med. Känner inte till Nexus, men jag håller också tummarna! =)

   Radera
 2. Hej
  Har du hört något negativt om Darnley Bay senaste dagarna eller tror du dagens reaktion bara hänger ihop med en allmänt svvajig börs. Jag läste lite negativa komentarer på Stockhouse men förstår inte riktigt deras engelska.Är det fortfarande ditt andra eller tredje störst innehav efter Vendetta?

  SvaraRadera
 3. Hej t,

  Jag tror det är en kombination av nedgång i zinkpris, mycket finansieringsaktier som har kommit fria och att marknaden inte är övertygad om fyndigheten. Negativa kommentarer på Stockhouse kan du strunta i, de har ingen koll. Dbl kommer att vända tillbaka, men zinkpriset måste börja samarbeta igen. 3e största innehav. Ska skriva lite mer nästa vecka.

  SvaraRadera