tisdag 29 juli 2014

GulfSlope åker rutschkana
Jag har ju skrivit ett flertal gånger om hur värdelösa jag tycker Gecko Research är. Något som jag än en gång fått bekräftat i och med deras senaste pumpjobb, GulfSlope Energy. När de lanserade aktien var det ingen hejd på hur undervärderad och ”oupptäckt” aktien var och hur fantastiskt allting såg ut.

När aktien stod i 80 cent under försommaren skrev Gecko om hur onormalt lågt värderad aktien var under 1 dollar, babblade om målkurser på 4 dollar, jämförde aktien med Usain Bolt i startblocken samt skrev att "Window of opportunity" snart var stängt.

Idag slutade kursen på 38 cent, mer än en halvering från när aktien stod i 80 cent och de pumpade som mest och bra nära en halvering för deras eget innehav som borde vara ganska stort eftersom de gjorde ett flertal inköp runt 70 cent efter det att de lanserade GulfSlope som sitt överlägset största innehav... Man kan anta att det mesta av den där uppgången i Pacific Ethanol som de tidigare skrev om i var och varannan mening borde vara utraderad nu.

Och frågan är var det slutar. Först vräker en av storägarna iväg miljontals aktier till kursen 31 cent för cirka en månad sedan och nu gör företaget en riktad nyemission på 24 cent.

Seriöst...

PS. Gecko skrev ju också att de lätta pengarna redan var gjorda i Pacific Ethanol när de började pumpa GulfSlope. Men de kanske blandar ihop plus och minus? DS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar