torsdag 18 juni 2015

Scoris fick rätt!


Såg att en av Scoris gamla favoriter Allana Potash blev uppköpta till slut. Det var ju något mästerrekaren mässade om i var och varannan mening när det begav sig. Men med tanke på att Scoris rekade aktien sensommaren 2011 på 1,53 CAD och köpeskillingen verkar hamna på runt 0,5 CAD så innebär ju det en förlust på 67% efter cirka 3,5 år vilket kanske inte kan kallas direkt lysande. Men sedan var det ju Scoris också.

I den här vevan lanserade ju även Scoris sin "portfölj" med aktier som han rekade och gjorde "analyser" på. Den innehöll sex aktier. Av dessa sålde han två med stor förlust (Duran -85% respektive Clifton -79%). Och nu rök med andra ord även Allana med Scoris-mått mätt ganska "bra" -67%. Återstår gör Aurcana som är totalkvaddad på -96%. (Jag kommer fortfarande ihåg signaturen janlit på BS som alltid gjorde allt för att försvara både Scoris och Aurcana och alltid anmälde och baktalade alla som tyckte något annat. Han var all-in i Aurcana vill jag minnas. Undrar hur det gick?)

Sedan har vi aktien CMC Metals som har gått ner 80% och avslutningsvis den aktie som har gått minst dåligt - Avino Silver som "bara" har gått ner 35%. Vill minnas att det fanns ganska många som försvarade även den med hull och hår.

Mycket text, men här kommer en bild som kanske illustrerar det lite bättre:


Totalt sex aktier, samtliga har gått ner, fyra har totalhavererat med förluster på 80-90%, en har bara havererat och en har bara gått jävligt dåligt!

Sedan har vi även Scoris heta (no pun intended) uranportfölj. Jag ger inga kommentarer till den, en bild tror jag är tillräckligt.


Själv ger jag betyget "sådär", vad tycker du? =)

2 kommentarer:

  1. Ingen höjdare, men själv har du väl några lik i garderoben eller hur? (;-

    SvaraRadera
  2. Hej Dennis Svennis,

    Visst är det så, konsten är att inte ha för många...=)

    SvaraRadera