onsdag 14 januari 2015

Vacation time


Dags för mig att sticka iväg till varmare breddgrader under en månad. Åter under mitten/slutet av februari! =)

Update 1, 2014-01-14: För den som missade det så kom ju Fission Uranium med en första resursrapport häromdagen. Den slog alla förväntningar med råge och aktien gick mycket riktigt upp men inte så mycket. Jag ägde ju aktien i höstas men sålde av den där någon gång och blev lite småsur att jag inte hade den kvar när jag såg rapporten. Men aktien har inte gått upp så mycket som jag trodde och har dessutom rekylerat sista dagarna så idag gick jag in hyfsat tungt med avsikt att hålla i en stund (månader eller så beroende på hur allting går och ser ut).

Jag tror fortfarande det dröjer innan uranet tar fart, men fyndigheten är så enormt bra med stora möjligheter att utökas ytterligare så nedsidan känns ganska begränsad. Uppsidan däremot ser ganska attraktiv ut och som vanligt är det en ekvation som jag gillar. Det gör också att jag inte har några (stora) problem med att ligga inne i aktien även om jag inte kan följa den på en regelbunden basis, snarare tvärtom faktiskt.

Update 2, 2014-01-14: Noterade också att First Majestic (som jag ägde men sålde nyligen) kom med sin Q4 igår. Rapporten var bra. Prognosen inför 2015 sämre. Kan säkert påverka att aktien dippar lite extra mycket idag.

NU åker jag på semester.

2 kommentarer:

 1. Härligt att slippa halkan lite! Keep up the good work. Hälsningar från en som tittar in dagligen men sällan kommenterar...
  /J

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej J,

   Tack, det var inte så dumt...=)

   Radera