fredag 4 maj 2012

Nutjobs


Kanadabörserna fortsätter sin kräftgång och eftersom sommaren står i dörren finns det inget som tyder på att det ska ändras. En del av pumparna fortsätter dock som inget har hänt.
 • dave1 förvånande knappast någon (förutom trumtom) i det här inlägget när han envist förnekade att han hade rekat Victoria Gold (VIT) på 1,5 CAD (idag står den i 0,265 så det skulle jag också förneka). Istället letade han reda på ett ~3,5 år gammal inlägg från början av 2009! (ni vet, den tiden då alla bolag var totalt utbombade) då aktien stod i 24 cent. Vad dave1 verkar ha ”glömt” är alla miljoner pumparinlägg om Victoria han har gjort under tiden. Eller vad sägs om det här:
  • ”Man kan jämföra VITs läge med Osiskos läge 2008 när aktien kostade runt 1 cad och gruvan var i samma fas som Eagle, idag är Osisko i produktion och kursen är runt 15 dollar.”
  • ”Tekniskt klockrent att köpa nu, bara en tidsfråga innan MACD weekly gör en bullish cross.”
  • ”Extremt bullish MACD kross sker just nu i weekly grafen. Troligtvis mycket bra läge att gå in kortsiktigt och den som orkat vänta kommer bli rikligt belönad.”
  • RSI, CCI och MACD skriker köp. Jag tror VIT gör 100% inom kort från dagens nivå.
  • ”[VIT] kommer säkerligen gå upp mot 10-20 cad om den inte blir uppköpt innan dess.”
Och jag lovar, det är bara ett litet urval. Ändå hävdar dave1 att han inte rekar aktien? Well, this is for you.
 • Scoris/Scorkungen gör som vanligt allt han kan för att framhäva sig själv som mästeranalytiker trots att verkligheten gång på gång visar på raka motsatsen. Det inkluderar exempelvis att anmäla all kritik som skrivs om honom på BS (och eftersom de modererande aporna på BS är just odugliga apor så tar de alltid bort allt som anmäls utan att kolla). Nyligen skrev han ett inlägg på BS där han i vanlig ordning berättade om hur bra ett bolag var (och hur man kunde läsa mer på det på sin blogg). Det tog inte lång stund innan det smög sig in några ifrågasättande svar. Så här såg inlägget ut då. Notera klockslaget, strax innan midnatt. Morgonen därpå så var av en ren händelse de kritiska svaren borta och strängen såg nu istället ut så här. Vem kan han anmält kommentarerna så tidigt? Låt oss ta en titt på Scoris profil.
Förvånande...not...
 • Han postar alltså ett inlägg vid midnatt, går sedan upp klockan 7 morgonen därpå och det första han gör är att sätta sig vid datorn, kolla inlägget och anmäla de svar han inte gillar. Stackars krake. This is for you.
 • Rövsklickaren Seren (som förut hette janlit) gör precis som vanligt, stalkar de enda få vettiga användare som finns kvar på BS, kommer med IQ-befriade inlägg samt rövslickar i Scoris strängar. This is for you.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar