söndag 3 april 2011

Flexus - The Cry Baby


Jag noterar att Flexus har blivit avstängd från BS vilket hände efter han i vanlig ordning totalt hade gjort bort sig, se förgående inlägg. På sin blogg skyller han naturligtvis ifrån sig och lägger skulden på andra. Käre Flexus, den dagen du inser att du är en idiot så kanske du klarar dig från att bli avstängd från BS i tid och otid. Jag ska ge dig följande tips, nu hjälpte det inte förra gången men man vet aldrig, förr eller senare kanske till och med en så tjockskallad person som du kan lära dig ett och annat?
  1. Ge fan i att förfölja användare som FH_Trader, löparn, verksamhetsplan med flera så fort de skriver något. Upprepade trakasserier är straffbart och hur normalt är det att stalka personer på ett (eller flera) forum? Är du störd på något sätt?  
  2. Och det är inte bara användarna ovan, du verkar stöta dig med alla möjliga på BS i tid och otid. Det har aldrig slagit dig in att det är dig det är fel på? 
  3. Om du nu vill agera Messerschmitt i alla lägen så är ett bra tips att till att börja ha koll på vad du har sagt och inte sagt så du slipper bli pinsamt avslöjad hela tiden. Att du sedan ihärdigt försöker förneka eller förvränga dina idiotiska misstag gör inte saken bättre, tro mig. Det är sådant som gör att du blir utsedd till månadens clown...:-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar