onsdag 26 september 2018

Lägesuppdatering


Det händer inte mycket för närvarande och det är förbannat segt att följa marknaden. Jag såg någon messerschmitt som jämförde det med marknaden i början av 2000-talet som också var grymt seg innan den drog iväg. Han trodde att vi var i slutfasen, men att det inte riktigt var över ännu.

Det är lite knepigt, för det är så många saker som spelar in, så det känns extra svårt att sia om vad som kommer att hända. En viss försiktighet skadar nog inte framåt oavsett vilket.

När det gäller Vendetta som är mitt huvudinnehav och i princip det enda jag skriver om för närvarande så väntar ju alla på deras PEA som ska komma under oktober. Vendetta har varit helt värdelösa på att hålla deadlines tidigare, men den här gången lovar och svär de att den ska komma inom utsatt tid.

Finansieringen (som var övertecknad) är snart klar (eller kanske redan är det) vilket borde innebära att säljtrycket är över för den här gången. Och det finns några positiva triggers framåt, de presenterar på MIF till helgen, ytterligare borresultat är på gång, det inte är såååå länge kvar till PEAn och Gwen Preston på Resource Maven har plockat in bolaget på sin lista.

Men som sagt, det torde inte hända så mycket innan PEAn kommer, men den borde å andra sidan komma inom en månad. Om den är så bra som de flesta tror så vore det väl då själva fan om inte aktien ska röra lite på sig.

Närmast på tur alltså MIF till helgen, kolla in vad CEO Michael Williams har att säga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar