tisdag 19 april 2016

Going up


Trevali drog iväg ordentligt idag och har nu gått upp cirka 40% sedan min rek på 35 cent för några månader sedan. I vanliga fall skulle jag slå mig för bröstet och skryta om hur duktig jag är och hur lyckad min placering har varit. 40% är naturligtvis otroligt bra, men nu har jag ju stuckit ut hakan och sagt 100% innan sommaren och det är ju en bit kvar dit. 

Sedan skulle man kunna ha investerat i nästan vilken guld- eller silveraktie som helst och gjort minst en dubbling sedan årsskiftet så relativt det är ju 40% inte så mycket att hänga i julgranen. 

Men jag är nöjd ändå och om zinkpriset kan gneta sig över 90 cent (där Trevali förmodligen börjar tjäna pengar) så borde 70 cent (och min dubbling) inte vara omöjligt. 

Håll tummarna!

4 kommentarer:

 1. Du satte denna. Grattis!

  SvaraRadera
 2. Mmm, so far, so good, så tack! =)

  SvaraRadera
 3. OT: Snubblade över det här http://www.dagensjuridik.se/2016/04/tjanade-miljoner-pa-falska-borsanalyser-pa-natet-forsta-atalet-idag och kom osökt att tänka på http://bjaentrading.blogspot.se/

  Något du känner till? Kanske ämne för en "rant" på bloggen? :)

  Mvh

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Johan,

   Intressant, men bloggen verkar inte vara så välbesökt, är du säker på att de har något samband med varandra? Det finns ganska många bloggare utan så bra koll, men eftersom väldigt få läser dem blir ju skadan inte så stor...=)

   Radera