onsdag 26 oktober 2011

The ”hypad aktie på BS” fall 2011 contest 2011-10-26

Ytterligare en månad har passerat och vi befinner oss nu ungefär halvvägs i vår enormt spännande hypad aktie på BS tävling. För dig som har glömt bort det har vi valt ut några av de mest haussade aktierna på BS för att se vilken aktie som går i land med segern vid årsskiftet. Efter en månad hade Alder tagit en rejäl ledning och den behåller tätpositionen även den här gången. Så här ser det ut:


Som synes är Alder fortfarande helt ohotad i toppen och ska jag vara ärlig har jag väldigt svårt att se att den inte kommer att stanna där. Även om aktien har gått upp sedan botten så är börsvärdet fortfarande väldigt lågt och risk/reward känns bättre i den aktien än i de andra för närvarande (jag äger inte Alder). Men osvuret är naturligtvis bäst. Om t ex REE-priserna vaknar till liv igen så kan säkert Dacha göra ett rejält ryck uppåt.

I övrigt har Victoria repat sig lite sedan förra gången, men med en fet PP på 46 cent undrar man om inte den kommer att vara ganska död i närtid. GBB och Avino har tappat lite sedan sist och SCORkungens absoluta favoritaktie #1, har nu degraderats till den föga smickrande jumboplatsen. Men om för närvarande ser ganska avgjort ut i toppen, så är det desto mer spännande i botten, så här kommer det garanterat att ändra sig framåt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar