söndag 6 februari 2011

Profiler på BS II

Tjenare hejsan,

Jag tänkte jag skulle göra en kort liten uppdatering på några av skribenterna på BS. Håll tillgodo.

Deco - Jag börjar naturligtvis med den största skojaren av dem alla. Han har verkligen försökt att bli av med mig genom att anmäla i princip allt jag skriver och förmodligen påstå både det ena och det andra vilket har lett till att många av mina inlägg har tagits bort och att jag har blivit avstängd ett antal gånger. Men i takt med att fler och fler har insett vilken spammande pajas Deco är så är det fler och fler som ifrågasätter hans eviga pumpande och klippande & klistrande. Hans senaste rek Alder dök rakt ner i källaren så efter det har han hållt sig lugn ett tag. Saknad av få...

SCORkungen - Han ångar på som vanligt eller nästan ännu värre sedan han faktiskt har prickat rätt några gånger under förra året (där vem som helst prickade rätt om man inte hade huvudet helt under armen). Scorkungen har dock ett antal stora brister som gör honom helt livsfarlig.
  1. Ju mer en aktie eller råvara stiger, desto mer är han övertygad om att aktien/råvaran kommer att fortsätta stiga. Inte helt lyckat i det långa loppet...
  2. Han gör analyser som för otränade ögon kanske kan se imponerande ut men som mest bara innehåller luft och dåligt underbyggda antaganden.
  3. Han spammar forumet med allehanda inlägg som som stöd för sina teorier.
  4. Lägg till detta: Han kan inte ta kritik.
Och du får en ganska olycklig kombination. Psykopat någon? :-)

SVARTA PANTERN - Ligger ganska lågt eftersom hans största innehav Roca Mines har gått kräftgång under en ganska lång period. I ärlighetens namn ska sägas att PANTERN nog menar väl, men det spelar ju inte så stor roll när hans aktietips är helt galna.

Löparn - Gjorde en kort comeback men blev snabbt bortjagad. Han är verkligen inte omtyckt på forumet. Säkert befogat till viss del.

Flexus - Har också kommit tillbaka. Har sett en del suspekta innlägg sena helgkvällar så börjar nästan undra om han inte tittar för djupt i flaskan. Har verkligen ett horn i sidan till FH_Trader av någon anledning. Hans makroinlägg (eller läs: alla inlägg) är ändå ganska intetsägande även om han själv tycker de är helt fantastiska. Med hans legendariska plankning av inlägg i färskt minne kan jag bara råda alla att hålla avstånd...:-)
I alla fall brukar Flexus alltid göra bort sig förr eller senare så han blir avstängd eller försvinner under en period. Sker säkert snart igen.

Janlit - En sådan som gärna vill veta bäst i olika strängar, men han kan verkligen inget. Påstår att jag "stalkar" honom dessutom. Herregud vilken tönt!

JoakimSWE - Det här verkar vara  en ny stjärna som har läst 5 poäng i geologi eller något sådant och helt plötsligt är expert på borrhål och gruvbolag. Vad imponerande  (läs; man tar sig för pannan).Var också en ivrig pumpare av Alder under bull-hösten, men har försvunnit sedan aktien störtdök. Skönt. Nollor som tror de vet bäst men inte kan någonting är bara till skada för andra.

Av en ren händelse hänger naturligtvis fler av de här skribenterna ihop, Deco, Scorkungen, Janlit, JoakimSWE pumpar regelbundet samma aktier och skriver pumpinlägg i varandras strängar. Ivrigt påhejade av svansen bestående av totalt aningslösa tomtar som Traderinc, stefania, TheTankDriver, m fl. Tusen flugor kan inte ha fel typ...

Som jag brukar säga: Se upp vem du tar rygg på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar