tisdag 1 april 2014

Och så lite BS på BS...=)



Kollade lite på BS och råkade snubbla över signaturen bulgar som verkar vara en av de större uranpumparna för tillfället. Och det är precis samma gamla visa som vanligt när en pumpare är igång - det är guld och gröna skogar hela vägen.

Några intressanta inlägg är dessa:

7 mars: NX dubblar nästa vecka
Det hans "tips". (NX är Noka Resources). Sedan lite typiskt pumparbullshit om varför aktien ska gå upp.
Kurs då: ~17 cent.

10 mars: Noka Resources, NX
bulgar ökar i aktien. Och ännu mer pumparbullshit om varför aktien ska gå upp.
Kurs då: ~19 cent.

17 mars: Noka har börjat borra
Mer bullshittext.
Kurs då: ~17.5 cent.

19 mars: Noka - NX
Ännu mer bullshittext.
Kurs då: ~18 cent.

Sedan kommer detta intressanta inlägg:

28 mars: Köpte FCU
"Sålde av mycket annat och köpte en ordentlig post i FCU efter att ha varit ute ur den ett tag. Säkrare dubblare finns knappast."

Och sedan fortsätter babblet.

Det verkar med andra ord som att intresset för Noka har svalnat betydligt på bara några veckor. Och nu är det plötsligt FCU som är en "dubblare" istället för Noka...
Kurs för Noka idag: 14 cent...

Undvik den här typen av signaturer som pesten, de är vidriga pumpare som garanterat leder till total katastrof förr eller senare. Deco var en vidrig pumpare som är borta. DaniTheDog likaså. Janlit är borta. Jocke geolog är borta. Ett antal andra är borta. Scoris borde vara borta men han är för korkad för att inse det...=)

Och den här kan inte läsas nog många gånger.

Edit: Jag glömde bort detta. bulgar säger att värderingen för FCU "bara" motsvarar 50-60 miljoner pund uran. Men att han tror att de har minst 100 miljoner pund och förmodligen 200 miljoner pund. Det är inte dåligt med tanke på att det mig veterligen inte finns någon resursrapport överhuvudtaget än. Och de analyser jag har sett pekar på runt ~50 miljoner pund i dagsläget. Men vad vet väl de eller jag jämfört med en sådan superstjärna som bulgar...?

2 kommentarer:

  1. Är detta vad Scoris sysslar med, eller har han bara "otur" med sina rekar? Det är ju trots allt ganska stor skillnad på att vara en dålig investerare och att medvetet vilseleda sina följare för att själv tjäna pengar. Det senare torde rent av vara straffbart då det knappast kan ses som annat än bedrägeri.

    Mvh

    SvaraRadera
  2. Hej Johan,

    Pumpare kommer i alla dess former. För den som köper på rekarna spelar det kanske inte så stor roll, men Scoris är nog mer en usel investerare. Tror inte han är ute efter att lura någon medvetet även om det inte skulle skada med lite mer nyans och dd i det han skriver...

    SvaraRadera